Leer meer over de duurzame voedselwens van Herenboeren De Langstraat en sluit je aan.

Locatie:

Parkpaviljoen: Grotestraat 154a, Waalwijk
13:00 – 17:00 uur

Op 3 juni presenteert de coöperatie Herenboeren de Langstraat zich bij het Parkpaviljoen. De initiatiefnemers vertellen je alles over hun passie, het concept en ook kun je jouw eigen kennis uittesten in een quiz over fruit, kruiden, groenten en kaas.

Aansluiten bij Herenboeren de Langstraat?

Verse groenten, fruit, eieren en – voor wie wil – eerlijk vlees. Van je eigen boerderij, geproduceerd door je eigen boer. Het wordt mogelijk gemaakt dankzij de Herenboeren. Je deelt het eigenaarschap van een boerderij en draagt als huishouden bij via een eenmalige inleg en wekelijkse contributie. De opbrengsten worden vervolgens verdeeld en zo ben je samen eigenaar van een biologisch voedselproductiebedrijf. 

Een groep vrijwilligers is sinds 2021 aan de slag om dit concept ook in de regio Waalwijk door te voeren. Ze hebben de droom om de coöperatieve boerderij ‘Herenboeren De Langstraat’ op te richten. Een gezamenlijke boerderij waar 200 huishoudens van kunnen eten. Nieuwsgierig? Twijfel dan niet om op 3 juni tussen 13:00 en 17:00 uur langs te komen bij het Parkpaviljoen. Zien we je daar?