Kom met het hele gezin naar de bieb en ontdek verschillende vormen van groene kunst, cultuur, literatuur en creativiteit.

Locatie

Bibliotheek Waalwijk: Wilhelminastraat 4a, Waalwijk
10:00 - 17:00 uur

Op 3 juni is er veel te beleven in de bibliotheek van Waalwijk. Kom luisteren naar de klimaatdichters van DichterBijWaalwijk van 14:00 uur tot 15:00 uur. Er is een thematafel met boeken over duurzaamheid en klimaat. Ook kun je er je oren en ogen de kost geven. Door te luisteren naar de podcast van ‘team pLesstic’ met stadsdichter Romy. Voor de kleintjes is er om 15.00 uur een voorleesmoment over Koos zoekt een huis.

En dat is nog niet alles. Ontdek hoe duurzaam jij bent en ga één van de groene challenges aan. Of deel jouw zorgen én wensen voor de toekomst op een creatieve manier op de ‘durf- en turfwand’ en ‘klimaatwand’.

Als kers op de taart kunnen kinderen een ontwerp maken voor dé kroonluchter van Waalwijk, gemaakt van plastic afval. Wat extra leuk is, deze kroonluchter is vanaf het najaar in de bibliotheek te bewonderen samen met de leukste ontwerpen. Kom op 3 juni dus met het hele gezin naar de bieb.