Klik op de plattegrond voor een vergroting of download de plattegrond onderaan deze pagina.

Ga jij 3 juni mee op de duurzame toer?

Wist je dat verduurzamen leuk is én heel veel voordelen heeft? Tijdens Samen doen, Samen groen laten we zien, horen en proeven wat er allemaal kan.

Wandel mee door de natuur, ga langs bij het Energieloket, geef spullen en speelgoed een tweede leven of doe mee met de duurzame safariroute. Doe inspiratie op voor tuin- en bespaarplannen.

Een dag vol praktische tips, duurzame activiteiten en volop entertainment ook voor kinderen, je beleeft het allemaal in de gemeente Waalwijk!

Bekijk hieronder wat er deze dag te beleven valt!

Belevenissen voor de bewuste inwoner

Belevenissen voor het hele gezin

Belevenissen voor de natuurliefhebber

Belevenissen voor de vernieuwer

Belevenissen voor de vrijetijdsgenieter

Ook leuk om te bezoeken op 3 juni:

Tentoonstelling Beeldschoenen

Schoenenkwartier: Raadhuisplein 1, Waalwijk
13:30 - 15:00 uur

Je schoenen zijn bedoeld om op te lopen, maar als je dat idee los laat en ze als object ziet, kun je er iets heel anders van maken! Zoals een monster of een vogel met de hak als bek. Schrijf je in voor deze leuke workshop via onderstaande knop. 

Ik doe mee aan de workshop(externe link)
 


 

Voorjaarsmarkt van BaLaDe en de Kansenfabriek

Balade 1, Waalwijk
11:00 – 16:00 uur

Op zaterdag 3 juni vindt de -inmiddels bekende- Voorjaarsmarkt van BaLaDe/De Kansenfabriek weer plaats op de parkeerplaats. Je kunt genieten van gezelligheid, mooie producten en lekkere Wereld(se) gerechten. 


 

Brandweer

Raadhuisplein, Waalwijk
12:00 – 16:00 uur

Om het 125-jarig bestaan te vieren staan we met al onze voertuigen op het Raadhuisplein. Ook is er een springkussen en drie complete demonstraties. Zelf in de wagen kijken? Dat kan zeker!