Informatieavond

Informatieavond bespaar geld en energie (geannuleerd)

Datum
Tijd
-
Locatie
Wilhelminastraat 4A, Waalwijk

Wil je je huis groener maken zonder te veel te betalen? Kom dan naar de gratis informatieavond op maandag 9 oktober in de Bibliotheek Waalwijk. Op deze avond krijg je handige tips en een gratis plan om zelf aan de slag te gaan. Bespaar geld op je energierekening,  draag bij aan een beter milieu en meld je aan voor deze avond!

Deze informatieavond is jammer genoeg geannuleerd, we hopen dat er snel een andere datum komt.

Ontdek duurzaamheid bij de Bibliotheek Waalwijk en Sprang-Capelle! In september en oktober hebben we gratis activiteiten waar je kunt lezen, luisteren, leren en praten over dit onderwerp. Doe je mee?

Informatieavond op maandag 9 oktober

Wil je ook je huis groener maken, maar weet je niet waar te beginnen of lijkt het te duur? Op 3 juni was er een evenement in de Bibliotheek Waalwijk: "Samen Doen Samen Groen". Daar kon je opschrijven hoe jij energie wilde besparen en welke handige tips je had. De meeste mensen wilden vooral manieren die niet te duur zijn. Kom daarom op 9 oktober langs om te leren hoe je gemakkelijk kleine dingen kunt doen om je huis duurzaam te maken, of je nu huurt of eigenaar bent. Zo wordt het fijner in huis als het straks winter is, bespaar je geld op je energierekening en help je ook nog het milieu.

Deze informatieavond is jammer genoeg geannuleerd, we hopen dat er snel een andere datum komt.