* Let op: inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk *

De gemeente Waalwijk en Regionaal Energieloket organiseren weer een nieuwe inkoopactie om inwoners te helpen met het verduurzamen van hun woning. Dit keer zijn er een isolatiebedrijf en glaszetter geselecteerd door de technisch specialisten van Regionaal Energieloket.

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om hun woning te isoleren. Vooral met de energieprijzen van nu. Want met goede isolatie hoef je minder te stoken om jouw woning warm te houden. Zo kun je dus flink besparen op de energierekening. Daarnaast woon je prettiger, draag je bij aan een beter klimaat en maak je een stap om je woning van het gas af te krijgen.

Meedoen met de actie

Wil je meedoen met de isolatie- en glasactie? Schrijf je dan uiterlijk op 8 januari 2024 in via regionaalenergieloket.nl/acties. Na aanmelden volgt er eerst een woningopname. Het isolatiebedrijf of de glaszetter bekijkt dan of jouw woning geschikt is voor isolatie of geïsoleerd glas. Vervolgens ontvang je een persoonlijke offerte. Je zit nergens aan vast en beslist zelf of je jouw woning door het bedrijf wilt laten isoleren of je glas wilt vervangen.

Inschrijven(externe link)

Informatiebijeenkomsten op 13 en 14 november 2023

Met de isolatie- en glasactie is het makkelijker om tot isoleren over te gaan. Deelnemers zijn namelijk verzekerd van goede kwaliteit, garanties en een scherpe prijs. Geïnteresseerden konden naar een informatiebijeenkomst gaan.  Hier hoorden zij alles over actie en over subsidies en leningen die je kunt aanvragen.

Informatiebijeenkomst gemist? Dan zijn deze terug te kijken via onderstaande terugkijklink.

Terugkijklink(externe link)

Deze inwoner ging je voor:

"De actie maakte op ons een betrouwbare indruk, al het voorwerk was al gedaan."

Bram, Sprang-Capelle