* Let op: inschrijven voor deze actie is niet meer mogelijk *

Energiezuinig wonen wordt steeds populairder. Logisch: het is goed voor het milieu en scheelt energiekosten. Heb je al eens een warmtepomp overwogen? De gemeente Waalwijk helpt je graag op weg.

Voor wie is de actie bedoeld?

Is jouw huis al behoorlijk goed geïsoleerd? Dan heb je kunnen deelnemen aan twee informatiebijeenkomsten om te bepalen of deze inkoopactie geschikt is voor jou. Niet aanwezig geweest bij de informatiebijeenkomsten? Geen probleem, je kan je alsnog inschrijven voor de inkoopactie!

Deze actie komt op het juiste moment als je een warmtepomp overweegt of als jouw cv-ketel binnenkort aan vervanging toe is. Dankzij de inkoopactie ben je verzekerd van een betrouwbare leverancier, een eerlijke prijs en krijg je ondersteuning bij het maken van een keuze.

Zo werkt het!

De inkoopactie voor warmtepompen is sinds eind september gestart. Eigenaren van een woning in Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle die op basis van het bouwjaar en/of goede isolatie geschikt lijken voor een warmtepomp kunnen zich aanmelden.

Via onderstaande link kan je je inschrijven voor de inkoopactie. Op de pagina kan je op de knop 'Ontvang persoonlijk aanbod' klikken. Je krijgt dan een vrijblijvend gesprek met een specialist die beoordeelt of het huis geschikt is voor een warmtepomp, daarna ontvang je een offerte.

Inschrijven

Online informatiebijeenkomst

Op maandag 5 juni was je van harte welkom op de online informatiebijeenkomst over warmtepompen. We vertelden je alles wat je moest weten over verschillende soorten warmtepompen. Wat zijn de voor- en nadelen? Wat kost de warmtepomp en wat levert deze op qua besparing? Maakt een warmtepomp geluid? Welke financieringsmogelijkheden en subsidies zijn er? Wat zijn de mogelijkheden voor jouw woningtype? Ook konden er vragen gesteld worden in de chat.

Terugblik online informatiebijeenkomst

Fysieke bijeenkomst

Op 25 september vond de tweede informatieavond plaats. Op deze avond was ook de installateur aanwezig, zo konden er genoeg vragen worden gesteld. In totaal (online & fysiek) waren er 160 aanwezigen bij deze avond. Ook deze bijeenkomst is terug te kijken.

Terugblik fysieke informatiebijeenkomst

Lees je in!

Wil je alvast wat meer weten over warmtepompen en de inkoopactie? Bekijk dan het informatiepakket van het Regionaal Energieloket.

Informatiepakket