Bent u ondernemer in de gemeente Waalwijk en bent u actief bezig met het thema duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Misschien gaat dan De Groene Pluim dit jaar wel naar uw bedrijf! Met de Groene Pluim wil de gemeente Waalwijk innovatieve bedrijven, die vooroplopen op het gebied van duurzaamheid, in de schijnwerpers zetten. Om kans te maken op deze erkenning, kunnen bedrijven zich tot 29 september 2023 aanmelden.

De Groene Pluim: erkenning voor duurzaam en sociaal ondernemen

Inmiddels zijn door heel Nederland al bijna 60 Groene Pluimen uitgereikt aan bedrijven die goed bezig zijn met duurzaamheid en sociaal beleid. Om voor zo’n pluim in aanmerking te komen, doorloopt het bedrijf een door experts uitgevoerde audit, waarbij de Global Goals (SDG´s) van de Verenigde Naties richtinggevend zijn. De Groene Pluim versterkt, verbindt, zorgt voor de opschaling en het meer zichtbaar maken van duurzame bedrijven.

De Groene Pluim koos voor vier van de 17 Global Goals als basis:

  • Eerlijk werk en groei van de economie
  • Verantwoorde consumptie en het maken van producten
  • Klimaatactie
  • Samenwerken om doelen te halen

Wint uw organisatie hem dit jaar?

Ook dit jaar reiken we weer De Groende Pluim Waalwijk uit. Om kans te maken kunt u uw bedrijf nog registeren tot 29 september. Bekijk onderstaande pagina voor meer informatie! Wie weet tot 3 november bij de uitreiking!

Meer informatie over & aanmelden voor deelname aan 'De Groene Pluim'